Impact Golf Academy Maastricht is de golfschool die door Head-Professional Sjors Lemmens is opgericht in 2014.De wens om het beste in golfers naar boven te halen en zijn kennis en ervaring te delen met mensen die net als hij van deze sport houden. Sjors gebruikt hiervoor 15 jaren lesgeef ervaring en blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de golfsport. Het unieke aan deze lessen is het gegeven dat het altijd uitgaat van de behoefte, de ambitie en het niveau van de golfer. Sjors en zijn collega Pieter Dupont zijn er van overtuigd dat zij op deze wijze bij zowel de beginnende als de vergevorderde golfer meer impact kunnen realiseren. En daarmee bedoelen zij: “Het bereiken van de optimale golfprestatie”. Met minder dan dat nemen zij geen genoegen. Sjors: “Lesgeven is voor mij de optimale beleving van deze mooie sport. Door er dagelijks mee bezig te zijn, kan ik niet alleen mijn kennis en ervaring overdragen. Ik blijf mezelf er ook continu door ontwikkelen”.

Photo Sjors2
sjors1

Lesmethode en lessen

Professionaliteit, aandacht en persoonlijke begeleiding. Dat is waar het allemaal om draait bij de Impact Golfmethode®. Als enige golf academy in Limburg bescikt Impact Golf Academy over een grote indoor ruimte met 2 simulatoren die zowel binnen als buiten te gebruiken zijn, een putting green en chipping green. De lessen worden ondersteund met video analyses en professionele hulpmiddelen om leerlingen te begeleiden met het verbeteren van hun golfspel.

Online lesagenda

Wanneer u lessen wilt boeken bij Impact Golf Academy kan dat heel gemakkelijk door een account aan te maken (rechtsboven op de pagina) op onderstaande pagina en vervolgens kunt u zelf lessen inplannen.

Winter Lidmaatschap 2021-2022

  • Van maandag 8 november 2021 tot en met 28 februari 2022
  • Championship & Limburg Course
  • Meer als 3,5 maand onbeperkt golfen
  • Starttijden kunnen 2 dagen van te voren worden geboekt (per telefoon of email)
  • Participanten dienen te beschikken over een Home-club met A of B status

Prijs: 335 €

BAANSTATUS

Championship Course : Summer Greens
Championship Course : Summer Greens
Limburg Course: Summer Greens
Smoking on course
Practise Greens
Qualifying
ALWAYS REPAIR pitchmarks and divots !
Buggy's & trolleys in high-rough
Buggy's & trolleys on front greens
Driving Range
Buggy's & Handicarts
GPS robot mower in use