Een schone en goed uitgeruste toiletruimte of badkamer levert bij uitstek een gevoel van gastvrijheid en zijn hét visitekaartje voor ieder bedrijf in de horeca- en recreatiebranche.

SPHINX MAASTRICHT is sinds jaar en dag marktleider op het gebied van inrichting van sanitaire ruimtes. Voor iedere doelgroep kan SPHINX MAASTRICHT producten leveren gericht op specifieke wensen en behoeften. Van basissanitair, speciale renovatieoplossingen tot uiterst luxe, complete badkamerinrichtingen in alle facetten. Toiletten, urinoirs, wastafels, producten voor uw wellnessruimte of complete badkamers, SPHINX MAASTRICHT levert producten die bijdragen aan de uitstraling van uw bedrijf.Ook voor water-, energie- en onderhoudsbesparende sanitairproducten, die een bijdrage leveren aan het verkrijgen van milieukeurmerken, kunt u bij ons terecht. Van spoelrandloze en waterbesparende toiletten,  zuinige kranen tot watervrije en hybride urinoirs.

Voor persoonlijk advies, kunt u bij ons terecht in één van onze showrooms in het land of op afspraak in onze showroom in Maastricht.

Adresgegevens:
Geberit B.V
Merken: Geberit, Sphinx, Keramag,Design, Koralle
Fultonbaan 15
3439 NE Nieuwegein
T: +31 30 605 77 52
www.geberit.nl   /  http://www.geberit-aquaclean.nl
www.sphinxpro.nl  info@sphnx.nl


< Terug naar het overzicht
Rico Gerardu