RSM Interim Services is gespecialiseerd in selectie en tijdelijke inzet van hoog gekwalificeerde interim-managers. De focus ligt hierbij op financiële en managementopdrachten in met name Zuid-Nederland. Belangrijkste missie is (en blijft) niet het vervullen van interim-opdrachten, maar vooral het zorgdragen voor gewenste en duurzame resultaten.

Onder het motto ‘Tijdelijke professionals, duurzame resultaten’ wil Interim Services haar 'footprint' achterlaten bij de opdrachtgever. Met die footprint zal de geleverde inspanning vrucht dragen, ook wanneer de fysieke aanwezigheid van een interim-manager niet langer noodzakelijk is. Zowel het stevige middenbedrijf als grotere organisaties, zowel in de profit als not-for-profit branche, zijn onze trouwe opdrachtgevers. Bij deze laatste groep zijn wij actief bij onder andere zorginstellingen, woningcorporaties, (regionale) overheden en onderwijsorganisaties.

RSM Interim Services is onderdeel van RSM Nederland. RSM heeft in Nederland kantoren in Alkmaar, Amsterdam, Eindhoven, Haarlem, Heerlen, Maastricht, Roermond, Rotterdam, Utrecht en Venlo. Voor grensoverschrijdende dienstverlening maakt RSM Nederland gebruik van het RSM-netwerk in meer dan 120 landen, bestaande uit ruim 760 kantoren en 38.000 medewerkers. RSM vormt het 6e netwerk van internationaal opererende accountants- en adviesorganisaties van de wereld.
Bekkerweg 10
6417 BW Heerlen
T: +31(0)45 405 55 55
 www.rsmnl.com


 


< Terug naar het overzicht
Wim Haan RSM Interim Services

T: +31 (0)43-3639050
F: +31 (0)43-3621847