KOENEN EN CO

Koenen en Co is continu op zoek naar mogelijkheden om u succesvoller te laten ondernemen. Uw succes is immers ook ons succes. We zijn nieuwsgierig naar alles wat met ondernemen te maken heeft, niet alleen naar de cijfers. Ook uw dromen, uw branche en uw mensen willen we kennen en begrijpen. Op die manier zijn we in staat onze vakkennis te combineren met mensenkennis en onze expertise met persoonlijke aandacht. Een combinatie die het verschil maakt.

Creatieve totaaladviseurs

Koenen en Co beschikt niet alleen over accountants en belastingadviseurs, maar ook over veelzijdige bedrijfsadviseurs. Vooruitstrevende professionals die oplossingsgericht werken en elkaar perfect aanvullen in het geven van één totaaladvies. Van organisatiedeskundigen tot subsidieadviseurs, van juristen tot HR-adviseurs, van bedrijfskundigen tot IT-professionals.

Totaalconcept voor uw organisatie

Onze bedrijfsadviseurs ondersteunen u bijvoorbeeld op het gebied van strategisch management, het versterken van uw innovatiekracht, het begeleiden van fusies en overnames, het beantwoorden van personele en sociaal juridische vraagstukken en het oplossen van ingewikkelde IT problemen. Kortom, een totaal pakket aan diensten dat een oplossing biedt voor al uw ondernemersvraagstukken.

Gebouw Il Fiore
Renier Nafzgerstraat 104
6221 KL  MAASTRICHT
043 321 90 80

www.koenenenco.nl


< Terug naar het overzicht
Pascal vd Heijde
Erwin Weerts